Image module

Basisveiligheid

VCA

De Arbowet verplicht werkgevers om medewerkers voldoende voorlichting en opleiding te geven over arbeidsomstandigheden, welzijn en veiligheid. Ook opdrachtgevers stellen het VCA – certificaat steeds vaker verplicht voor hun leveranciers. Veiligheid is natuurlijk geen zaak van de werkgever alleen! Met deze cursus kunt u ook zelf iets doen aan de veiligheid op uw werkplek.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Deze cursus is bestemd voor medewerkers van aannemers die op bedrijventerreinen van opdrachtgevers werkzaamheden uitvoeren. Ook voor werkgevers die de werknemers een basiscursus Arbo en veiligheid willen geven is dit een geschikte cursus.

Aanvraag Incompany training

Open inschrijving, maatwerk bedrijf of in – company.

De cursus omvat 1 dagen of 2 dagdelen.

De cursus start bij voldoende deelname. Om een maximaal leer- rendement voor elke deelnemer te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 20.

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Tijdens de cursus kunt u risico’s tijdens werkzaamheden leren onderkennen en beheersen, teneinde de veiligheid voor persoon en omgeving te verbeteren.

De cursus is theoretisch van aard. Er wordt echter veel aandacht besteed aan de toepassing in de praktijk. Examentraining maakt deel uit van het programma.

De cursus wordt afgesloten met een officieel door het SSVV goedgekeurd examen. De cursisten ontvangen het diploma Basis Veiligheid.

Open inschrijving is €. 275,– per persoon. Voor maatwerk of in-company maken wij graag een offerte.

Door het SSVV is de geldigheid van het diploma gesteld op 10 jaar.

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Bel 033 258 66 09 of mail naar info@btarbo.nl

BTArbo

Kosmonaut 6b
3824 MK  Amersfoort

033 258 66 09
Info@btarbo.nl

Stuur ons een bericht

Social Media

Het laatste nieuws en tips vindt u op Social Media.